Tilaus- ja toimitusehdot sekä asiakasrekisterin rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaus- ja toimitusehdot Päivitetty viimeksi 5.4.2021

 1. Asiakkaan vastuu ja asiakasrekisteri

1.1. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

1.2. Tehdessään tilauksen Kandidaattikustannus Oy:n verkkokaupassa asiakas antaa suostumuksensa, että Kandidaattikustannus Oy rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Kandidaattikustannus Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Kandidaattikustannus Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille. Asiakkaalla on mahdollisuus kirjallista pyyntöä vastaan saada Kandidaattikustannuksen asiakasrekisteriin häntä koskevat tiedot. Kandidaattikustannus saattaa käyttää asiakasrekisterin tietoja omiin markkinointitarkoituksiinsa.

 1. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse tai puhelimitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on vastaanottanut verkkokaupasta tilausvahvistuksen sähköpostiinsa.

2.3. Kuluttajan tekemän tilauksen jälkeen ei Kandidaattikustannus Oy:lla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

 1. Hinnat

3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Kandidaattikustannus Oy :n hinnastossa. Voimassaoleva hinta on euroissa (EUR). Kandidaattikustannus Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnoitteluvirhetilanteissa Kandidaattikustannus Oy:llä on mahdollisuus ilmoittaa asiakkaalle korjattu hinta tai perua asiakkaan tekemä tilaus. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (10 % tai 24 %).

3.2. Kandidaattikustannus Oy:n kustantamissa painetuissa kirjoissa ja e-kirjoissa on voimassa korkeakouluopiskelijoille tarkoitettu opiskelijahinta. Opiskelijahintaisen tuotteen tilaamiseksi vaaditaan voimassaolevan oppilaitoksen sähköpostiosoitteen käyttöä tilauksen yhteydessä. Kandidaattikustannus Oy pidättää oikeuden vaatia asiakkaalta selvitystä voimassaolevasta opinto-oikeudesta. Selvitykseksi kelpuutetaan voimassaoleva opiskelijakortti tai opiskelutodistus.

3.3. Tilaukseen lisätään toimituskulut. Toimituskuluja alle 500,00 euron tilauksista Suomessa Kandidaattikustannus Oy perii lähetyksen painon mukaan alkaen 9 euroa. Yli 500,00 euron tilaukset Kandidaattikustannus Oy toimittaa postikuluitta.

 1. Toimitus

4.1. Mikäli tuotetta on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta viiteen (2-5) työpäivää.

4.2. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Kandidaattikustannus Oy toimii toimituksen suhteen kuluttajan tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.

4.3. Kandidaattikustannus Oy toimittaa tuotteita poikkeustapauksia lukuun ottamatta vain Suomessa. Kaikki Kandidaattikustannus Oy:n toimitukset tapahtuvat Suomen Postin ja DB Schenkerin välityksellä, elleivät kuluttaja ja Kandidaattikustannus Oy muuta erikseen sovi. Asiakas voi noutaa tilaamansa tuotteet Kandidaattikustannus Oy:n toimistolta sen aukioloaikoina. Noutamisesta tulee sopia etukäteen ottamalla yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

 1. Maksuehdot

5.1. Maksaminen laskulla. Toimitamme laskun asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Perimme laskulla maksettaessa laskutuskuluina 5 euroa per toimitus. Maksu tulee suorittaa 14 vuorokauden kuluessa tuotteen toimituspäivästä. Toimistoltamme tuotteita noutaessa maksun voi suorittaa pankki- tai luottokortilla.

5.2. Verkkopankissa maksaminen. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout maksunvälityspalvelu, joka välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OP:n omistuksessa.

 1. Palautukset

6.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

6.2. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen kauppa@kandidaattikustannus.fi ennen tuotteen palauttamista tarkempia ohjeita varten.

6.3 Valmennuskurssin peruutuksesta pidätämme varatun kurssin ylläpitoon, materiaaleihin, laskutukseen sekä työtunteihin suhteutetun korvauksen. Profunda-kurssin peruutuksesta pidätämme 50% kurssin myyntihinnasta ennen 1.10.2019 tapahtuneesta tilauksesta, tämän jälkeen pidätämme 100% kurssin hinnasta. Verkkokurssilla on 14 vrk:n palautusoikeus. Muiden kurssien peruutuksesta pidätämme 400 euroa ennen 1.10.2019 tapahtuvasta peruutuksesta, 50% kurssin myyntihinnasta ennen 28.12.2019 ja 100% tämän jälkeen.

 1. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tai sitä vastaanottaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan tai rahdinkuljettajan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus tai tee huomautus asiasta rahtikirjaan. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

 1. Reklamaatio

8.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Kandidaattikustannus Oy:lle, joko puhelimitse numeroon 0449138080 tai sähköpostitse osoitteeseen kauppa@kandidaattikustannus.fi. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta Kandidaattikustannus Oy :n antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Kandidaattikustannus Oy palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

 1. Ylivoimainen este (Force majeure)

9.1. Kandidaattikustannus Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Kandidaattikustannus Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriöstä tai muusta vastaavasta Kandidaattikustannus Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 1. Riitojen ratkaisu

10.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

 1. Tietosuoja

11.1. Lue rekisteriseloste.

 1. Kandidaattikustannus Oy:n oikeus peruuttaa varaus

12.1. Mikäli on kyseessä ylivoimainen este (force majeure), Kandidaattikustannus Oy ilmoittaa mahdollisimman pian asiakkaalle peruutuksesta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Kandidaattikustannus Oy:lle maksamansa suoritukset takaisin.

12.2. Kandidaattikustannus Oy:n peruuttaessa varauksen ilman ylivoimaisen esteen (force majeure) läsnäoloa, tulee Kandidaattikustannus Oy:n ilmoittaa tästä asiakkaalle viimeistään kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen kyseessä olevan kurssituotteen aloituspäivämäärää. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Kandidaattikustannus Oy:lle maksamansa suoritukset takaisin. Vaihtoehtoisesti Kandidaattikustannus Oy pyrkii tarjoamaan asiakkaalle korvaavan tuotteen.

12.3. Kandidaattikustannus Oy:llä on oikeus peruuttaa asiakkaan varaus, mikäli asiakas ei ole noudattanut maksuehtoja. Asiakkaan jo tekemiä suorituksia ei tällöin palauteta.

Asiakasrekisterin rekisteri- ja tietosuojaseloste
Päivitetty viimeksi 26.10.2019

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.5.2018. Viimeisin muutos 26.10.2019.

 1. Rekisterinpitäjä

Kandidaattikustannus Oy (Y-tunnus: 0398742-9)
Haartmaninkatu 4 (c/o Terkko Health Hub)
00290 Helsinki
puh. +358 44 913 8080
kauppa@kandidaattikustannus.fi

 1. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Lauri Anttila
lauri.anttila@kandidaattikustannus.fi
puh. +358 44 2856974

 1. Rekisterin nimi

Kandidaattikustannus Oy:n asiakasrekisteri

 1. Rekisterin pitämisen peruste

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on henkilön suostumus. Henkilö antaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn lukemalla ja hyväksymällä tämän rekisteri- ja tietosuojaselosteen ostaessaan tuotteen Kandidaattikustannus Oy:n verkkokaupasta, rekisteröityessään Kandidaattikustannus Oy:n hallinnoimalle Internet-sivustolle tai ollessaan muulla tavalla asiakassuhteessa Kandidaattikustannus Oy:hyn.

 1. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Kandidaattikustannus Oy:n verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito ja markkinointi. Tietoja voidaan käyttää Kandidaattikustannus Oy:n toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Tietoja voidaan käyttää Kandidaattikustannus Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

Kandidaattikustannus Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Kandidaattikustannus Oy:lle sähköpostitse.

 1. Rekisterin sisältämät tiedot

Asiakasrekisteri sisältää enintään seuraavat tiedot:

Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Käyttäjän IP-osoite
Tiedot henkilön tuotetilauksista ja niiden muutoksista
Tiedot henkilön Tehtäväpankki-ominaisuuden suorituksista sivustolla www.laakikseen.fi
Henkilön ilmoittama lääketieteellisen koulutuksen taso
Tietojen luovutus

Tietoja säilytetään toistaiseksi. Mikäli KKOy katsoo asiakassuhteen loppuneen, voi KKOy poistaa henkilön tiedot asiakasrekisterista ilman erillistä ilmoitusta. Asiakas voi halutessaan pyytää tietojensa poistamista, jolloin asiakastiedot poistetaan lukuun ottamatta kirjanpitolain edellyttämiä kirjanpitoaineistoja, joita säilytetään 6 vuotta siitä tilikaudesta laskien, jolle kirjanpitoaineisto on kirjattu (kirjanpitolaki 2 luku 10 §).

 1. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. Lokitietoja kerätään käyttäjän kirjautuessa järjestelmään ja käyttäessään järjestelmää.

Henkilötietojen osalta päivitykset tapahtuvat henkilöiden itsenäisesti tekeminä tai tarvittaessa ottamalla yhteyttä rekisterin ylläpitäjään, jolloin ylläpitäjä muuttaa tietoja pyynnön mukaisesti.

 1. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Kandidaattikustannus Oy voi luovuttaa tietoja asiakasrekisteristä muihin rekistereihinsä. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille ilman käyttäjän erillistä hyväksyntää. Tietoja ei siirretä rekisterinpitäjän toimesta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

 1. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sekä sen varmuuskopiot sijaitsevat salasanasuojatulla palvelimella.

Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa ja kulunvalvonnan alaisessa tilassa.

 1. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

 1. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamista rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet, kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).