Laboratoriolääketiede – eKirja

15,90
59,90

Kirja on tarkoitettu lääketieteen ja muiden terveydenhuoltoalojen opiskelijoiden oppikirjaksi, mutta soveltuu erinomaisesti myös lääkäreiden, laboratorioiden, osastojen sekä poliklinikoiden käsikirjaksi.

Käytettävissä osoitteessa: kandidaattikustannus.fi/kirjasto

Kandidaattikustannuksen painettujen teosten ja e-kirjaston viittausohje.

Poista
Tuotetunnus (SKU): labraekirja Osasto:

Kuvaus

Laboratoriolääketiede – kliininen kemia ja hematologia on vakiinnuttanut asemansa alan suomenkielisenä oppi- ja käsikirjana. Kolmas painos tarkastelee lähemmin laboratorioalan uusia ja keskeisiä virtauksia. Kirja on tarkoitettu lääketieteen ja muidenkin terveydenhuoltoalojen opiskelijoiden oppikirjaksi, mutta soveltuu erinomaisesti myös lääkäreiden, laboratorioiden, osastojen sekä poliklinikoiden käsikirjaksi.

Mitä paremmin sairauksia nykyisin tunnetaan, sitä keskeisempään rooliin nousevat myös laboratoriotutkimukset. Niiden perusteella tehdään diagnooseja, tunnistetaan sairauksien riskitekijöitä, arvioidaan hoitovasteita ja saadaan hoitopäätöksiä jouduttavaa tietoa. Laboratoriotutkimusten antamaa informaatiota hyödynnetään jo noin 70 prosentissa kriittisistä sairaustapauksista. Laadukas diagnostiikka paitsi jouduttaa ja ohjaa potilaan hoitoa myös vähentää sairaanhoidon kustannuksia.

Laboratorioilta ja laboratoriopalveluja käyttäviltä kliinikoilta edellytetään jatkuvasti ylläpidettävää korkeaa ammattiosaamista. Tämä kirja toimii apuna, kun etsitään asianmukaisimpia ratkaisuja potilaan parhaaksi.

Toimituskunta: Onni Niemelä, Kari Pulkki
3. painos, Kandidaattikustannus Oy, 2010

Sähköisen version käyttöliittymä on osoitteessa kandidaattikustannus.fi/kirjasto

Katso sisällysluettelo

Lisätiedot

Lisenssin kesto

1 vuotta, 3 vuotta

Asiakasryhmä

Ammattilainen / Muut, Opiskelija

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Laboratoriolääketiede – eKirja”