Ortopedia – eKirja

15,90
59,90

Ortopedia on kirjoitettu oppi- ja käsikirjaksi lääketieteen peruskoulutukseen sekä muun muassa ortopediaan, traumatologiaan ja fysiatriaan erikoistuvalle lääkärille. Se soveltuu myös hakuteokseksi terveyskeskuslääkärille, erikoislääkärille, fysioterapeutille tai hoitajalle.

Käytettävissä osoitteessa: kandidaattikustannus.fi/kirjasto

Kandidaattikustannuksen painettujen teosten ja e-kirjaston viittausohje.

Poista
Tuotetunnus (SKU): ortopediaekirja Osasto:

Kuvaus

Kandidaattikustannuksen Ortopedia on kirjoitettu oppi- ja käsikirjaksi lääketieteen peruskoulutukseen sekä muun muassa ortopediaan, traumatologiaan ja fysiatriaan erikoistuvalle lääkärille. Se soveltuu myös hakuteokseksi terveyskeskuslääkärille, erikoislääkärille, fysioterapeutille tai hoitajalle.

Kirjassa kuvataan tuki- ja liikuntaelinten rakenteet ja perustoiminnat, tyypilliset ortopediset yleissairaudet ja niiden hoitoperiaatteet sekä lyhyesti myös erotusdiagnostiikan kannalta tärkeät neurologiset taudit ja lihassairaudet. Varsinaisten ortopedisten sairauksien osalta tässä kirjassa päähuomio on kohdistettu taudinmäärityksen, konservatiivisen hoidon sekä kuntoutuksen kuvaamiseen, ja operatiivisesta hoidosta on yleensä esitetty vain leikkaushoidon aiheet.

Toimituskunta: Ilkka Kiviranta, Markku Järvinen

Kandidaattikustannus Oy, 2012.

Sähköisen version käyttöliittymä on osoitteessa kandidaattikustannus.fi/kirjasto

Katso sisällysluettelo

Lisätiedot

Lisenssin kesto

1 vuosi, 3 vuotta

Asiakasryhmä

Ammattilainen / Muut, Opiskelija

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ortopedia – eKirja”