Viime hetken harjoituspääsykokeet

90,00150,00

Varastossa

Pääsykoe on paras tapa valmistautua pääsykokeeseen.

Stadin Lääkiksen valmennuskurssit toteutti keväällä Suomen lääketieteellisissä tiedekunnissa pääsykoekyselyn. Kyselystä kävi ilmi, että lääketieteellisen opiskelijoiden mielestä kaikista tärkein harjoitus pääsykokeen läpäisemistä varten on simuloitu pääsykoetilanne. Tämä käy järkeen: pääsykoe on viisi tuntia kerran vuodessa. Koska tilaisuus tulee vain kerran vuodessa, on itse pääsykoetilannettakin harjoiteltava, vaikka laskurutiini olisikin huippuunsa hiottu. Pääsykokeeseen liittyy muitakin haasteita kuin laskutoimitusten ja esseetehtävien suorittaminen. Pääsykoe on myös stressin- ja ajankäytön hallintaa. Pääsykoe on kaavaliitteiden pyöritystä ja tehtävätyyppien rutiininomaista tunnistamista.

Seuraksena kyselytutkimuksemme tuloksista päätimme järjestää neljä simuloitua pääsykoetilaisuutta 5.-8.5. sunnuntaina, maantantaina, tiistaina ja keskiviikkona.

  • Sunnuntaina ja maanantaina järjestetään pääsykoe nro 1
  • Tiistaina ja keskiviikkona järjestetään pääsykoe nro 2

Nämä ovat kaksi erillistä koetta. Mikäli siis haluat tehdä kaksi simuloitua pääsykoetta, valitse ensin su/ma ja sitten ti/ke. Tarkistamme kokeet kahden päivän kuluessa ja lähetämme korjatun kokeen sähköpostitse. Kokeen voi maksaa joko oston yhteydessä verkkopankissa tai paikan päällä.

Simuloitujen valintakokeiden tarkoituksena on mallintaa pääsykoetilannetta mahdollisimman tarkasti, joten simuloitujen kesto on valintakokeen tapaan viisi tuntia, klo 9:00-14:00. Kokeet on laadittu Stadin Lääkiksen valmennuskurssien kaudella 2015-2016 järjestämiä simuloituja valintakokeita pohjana käyttäen, ja kokeissa on huomioitu tuoreimmat pääsykoevaatimukset uuden opetussuunnitelman ja laskinuudistuksen myötä.

  • Koepaikka: Euphoria, Sörnäisten rantatie 33C, 00500 Helsinki
  • Koeaika: 5.5.-8.5. klo 9:00-14:00. Saavuthan paikalle ennen koetilaisuuden alkua klo 8:30 alkaen!
  • Hinta: 1 koe 90€, 2 koetta 150€