Info2019-07-17T14:12:15+03:00

Info & usein kysyttyä

Tervetuloa infosivulle!
Alta löydät kattavasti tietoa yrityksestämme.

Kandidaattikustannus Oy
(c/o Terkko Health Hub)
Haartmaninkatu 4
00290 Helsinki

Aukioloajat:
Ma-Pe klo 11-15 (tyypillisesti)
Varmistathan sähköpostilla (kauppa@kandidaattikustannus.fi) että toimisto on auki suunnittelemanasi ajankohtana!

Valmennuskurssit
valmennuskurssit@kandidaattikustannus.fi
puh. +358 503658822

Työnvälityspalvelu
info@klinikalle.fi

Kirjakauppa ja muut asiat
kauppa@kandidaattikustannus.fi
puh. +358 449138080
Y-tunnus 0398742-9

 1. Asiakkaan vastuu ja asiakasrekisteri

1.1. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

1.2. Tehdessään tilauksen Kandidaattikustannus Oy:n verkkokaupassa asiakas antaa suostumuksensa, että Kandidaattikustannus Oy rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Kandidaattikustannus Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Kandidaattikustannus Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille. Asiakkaalla on mahdollisuus kirjallista pyyntöä vastaan saada Kandidaattikustannuksen asiakasrekisteriin häntä koskevat tiedot. Kandidaattikustannus saattaa käyttää asiakasrekisterin tietoja omiin markkinointitarkoituksiinsa.

 1. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse tai puhelimitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on vastaanottanut verkkokaupasta tilausvahvistuksen sähköpostiinsa.

2.3. Kuluttajan tekemän tilauksen jälkeen ei Kandidaattikustannus Oy:lla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

 1. Hinnat

3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Kandidaattikustannus Oy :n hinnastossa. Voimassaoleva hinta on euroissa (EUR). Kandidaattikustannus Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnoitteluvirhetilanteissa Kandidaattikustannus Oy:llä on mahdollisuus ilmoittaa asiakkaalle korjattu hinta tai perua asiakkaan tekemä tilaus. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (10 % tai 24 %).

3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut. Toimituskuluja alle 500,00 euron tilauksista Suomessa Kandidaattikustannus Oy perii lähetyksen painon mukaan alkaen 14 euroa. Yli 500,00 euron tilaukset Kandidaattikustannus Oy toimittaa postikuluitta.

 1. Toimitus

4.1. Mikäli tuotetta on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta viiteen (2-5) työpäivää.

4.2. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Kandidaattikustannus Oy toimii toimituksen suhteen kuluttajan tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.

4.3. Kandidaattikustannus Oy toimittaa tuotteita poikkeustapauksia lukuun ottamatta vain Suomessa. Kaikki Kandidaattikustannus Oy:n toimitukset tapahtuvat Suomen Postin välityksellä, elleivät kuluttaja ja Kandidaattikustannus Oy muuta erikseen sovi. Asiakas voi noutaa tilaamansa tuotteet Kandidaattikustannus Oy:n toimistolta sen aukioloaikoina. Noutamisesta tulee sopia etukäteen ottamalla yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

 1. Maksuehdot

5.1. Maksaminen laskulla. Toimitamme laskun asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Perimme laskulla maksettaessa laskutuskuluina 5 euroa per toimitus. Maksu tulee suorittaa 14 vuorokauden kuluessa tuotteen toimituspäivästä. Toimistoltamme tuotteita noutaessa maksun voi suorittaa pankki- tai luottokortilla.

5.2. Verkkopankissa maksaminen. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout maksunvälityspalvelu, joka välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OP:n omistuksessa.

 1. Palautukset

6.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

6.2. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen kauppa@kandidaattikustannus.fi ennen tuotteen palauttamista tarkempia ohjeita varten.

6.3 Valmennuskurssin peruutuksesta pidätämme varatun kurssin ylläpitoon, materiaaleihin, laskutukseen sekä työtunteihin suhteutetun korvauksen. Profunda-kurssin peruutuksesta pidätämme 50% kurssin myyntihinnasta ennen 1.10.2019 tapahtuneesta tilauksesta, tämän jälkeen pidätämme 100% kurssin hinnasta. Verkkokurssilla on 14 vrk:n palautusoikeus. Muiden kurssien peruutuksesta pidätämme 400 euroa ennen 1.10.2019 tapahtuvasta peruutuksesta, 50% kurssin myyntihinnasta ennen 28.12.2019 ja 100% tämän jälkeen.

 1. Valmennuskurssitakuu

7.1. Valmennuskurssitakuuna on Kandidaattikustannus Oy:n Verkkokurssin käyttöoikeus, joka on voimassa vuoden 2020 lokakuun alusta vuoden 2021 toukokuun loppuun. Valmennuskurssitakuu koskee asiakkaita, jotka valmennuskurssikaudella 2019-2020 ovat lunastaneet jonkin seuraavista Kandidaattikustannus Oy:n tuotteista: Profunda-kurssi tai Pro-kurssi. Asiakas on oikeutettu valmennuskurssitakuuseen, mikäli hän ei kevään 2020 korkeakoulujen yhteisvalinnassa saa lääketieteen, hammaslääketieteen tai eläinlääketieteen opiskelupaikkaa Helsingin yliopistosta, lääketieteen tai hammaslääketieteen opiskelupaikkaa Itä-Suomen yliopistosta, Turun yliopistosta tai Oulun yliopistosta, tai lääketieteen opiskelupaikkaa Tampereen yliopistosta. Asiakas on velvollinen pyydettäessä osoittamaan olevansa oikeutettu valmennuskurssitakuuseen.

 1. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

8.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

 1. Reklamaatio

9.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Kandidaattikustannus Oy:lle, joko puhelimitse numeroon 0449138080 tai sähköpostitse osoitteeseen kauppa@kandidaattikustannus.fi. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta Kandidaattikustannus Oy :n antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Kandidaattikustannus Oy palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

 1. Ylivoimainen este (Force majeure)

10.1. Kandidaattikustannus Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Kandidaattikustannus Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriöstä tai muusta vastaavasta Kandidaattikustannus Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 1. Riitojen ratkaisu

11.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

 1. Tietosuoja

12.1. Lue rekisteriseloste.

 1. Kandidaattikustannus Oy:n oikeus peruuttaa varaus

13.1. Mikäli on kyseessä ylivoimainen este (force majeure), Kandidaattikustannus Oy ilmoittaa mahdollisimman pian asiakkaalle peruutuksesta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Kandidaattikustannus Oy:lle maksamansa suoritukset takaisin.

13.2. Kandidaattikustannus Oy:n peruuttaessa varauksen ilman ylivoimaisen esteen (force majeure) läsnäoloa, tulee Kandidaattikustannus Oy:n ilmoittaa tästä asiakkaalle viimeistään kolme viikkoa (21 vuorokautta) ennen kyseessä olevan kurssituotteen aloituspäivämäärää. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Kandidaattikustannus Oy:lle maksamansa suoritukset takaisin. Vaihtoehtoisesti Kandidaattikustannus Oy pyrkii tarjoamaan asiakkaalle korvaavan tuotteen.

13.3. Kandidaattikustannus Oy:llä on oikeus peruuttaa asiakkaan varaus, mikäli asiakas ei ole noudattanut maksuehtoja. Asiakkaan jo tekemiä suorituksia ei tällöin palauteta.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteriseloste

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.5.2018. Viimeisin muutos 25.5.2018.

1. Rekisterinpitäjä

Kandidaattikustannus Oy (Y-tunnus: 0398742-9)
Haartmaninkatu 8 (Biomedicum)
00290 Helsinki
puh. 044 913 8080
kauppa@kandidaattikustannus.fi

2. Rekisterin nimi

Kandidaattikustannus Oy:n asiakasrekisteri

3. Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on ostanut tuotteen Kandidaattikustannus Oy:n verkkokaupasta. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito sekä markkinointi.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Kandidaattikustannus Oy:n verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää Kandidaattikustannus Oy:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, markkinointi. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Kandidaattikustannus Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Kandidaattikustannus Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Kandidaattikustannus Oy:lle sähköpostitse.

5. Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Käyttäjän IP-osoite
Tiedot henkilön tuotetilauksista
Tietojen luovutus

Tietosuojaselostus

1. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

2. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tietoja ei siirretä rekisterinpitäjän toimesta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

3. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sekä sen varmuuskopiot sijaitsevat salasanasuojatulla palvelimella.

4. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

5. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).