Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot Päivitetty viimeksi 28.3.2022

1. Asiakkaan vastuu ja asiakasrekisteri

1.1. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

1.2. Tehdessään tilauksen Kandidaattikustannus Oy:n verkkokaupassa asiakas antaa suostumuksensa, että Kandidaattikustannus Oy rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Kandidaattikustannus Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Kandidaattikustannus Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille. Asiakkaalla on mahdollisuus kirjallista pyyntöä vastaan saada Kandidaattikustannuksen asiakasrekisteriin häntä koskevat tiedot. Kandidaattikustannus saattaa käyttää asiakasrekisterin tietoja omiin markkinointitarkoituksiinsa.

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse tai puhelimitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on vastaanottanut verkkokaupasta tilausvahvistuksen sähköpostiinsa.

2.3. Kuluttajan tekemän tilauksen jälkeen ei Kandidaattikustannus Oy:lla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat

3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Kandidaattikustannus Oy :n hinnastossa. Voimassaoleva hinta on euroissa (EUR). Kandidaattikustannus Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnoitteluvirhetilanteissa Kandidaattikustannus Oy:llä on mahdollisuus ilmoittaa asiakkaalle korjattu hinta tai perua asiakkaan tekemä tilaus. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (10 %).

3.2. Kandidaattikustannus Oy:n kustantamissa painetuissa kirjoissa ja e-kirjoissa on voimassa korkeakouluopiskelijoille tarkoitettu opiskelijahinta. Opiskelijahintaisen tuotteen tilaamiseksi vaaditaan voimassaolevan oppilaitoksen sähköpostiosoitteen käyttöä tilauksen yhteydessä. Kandidaattikustannus Oy pidättää oikeuden vaatia asiakkaalta selvitystä voimassaolevasta opinto-oikeudesta. Selvitykseksi kelpuutetaan voimassaoleva opiskelijakortti tai opiskelutodistus.

3.3. Tilaukseen lisätään toimituskulut. Toimituskuluja tilauksista Suomessa Kandidaattikustannus Oy perii lähetyksen painon mukaan alkaen 9 euroa.

4. Toimitus

4.1. Mikäli tuotetta on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta viiteen (2-5) työpäivää.

4.2. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Kandidaattikustannus Oy toimii toimituksen suhteen kuluttajan tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.

4.3. Kandidaattikustannus Oy toimittaa tuotteita poikkeustapauksia lukuun ottamatta vain Suomessa. Kaikki Kandidaattikustannus Oy:n toimitukset tapahtuvat Suomen Postin ja DB Schenkerin välityksellä, elleivät kuluttaja ja Kandidaattikustannus Oy muuta erikseen sovi. Asiakas voi noutaa tilaamansa tuotteet Kandidaattikustannus Oy:n toimistolta sen aukioloaikoina. Noutamisesta tulee sopia etukäteen ottamalla yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

5. Maksuehdot

5.1. Maksaminen laskulla. Toimitamme laskun asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Perimme laskulla maksettaessa laskutuskuluina 5 euroa per toimitus. Maksu tulee suorittaa 14 vuorokauden kuluessa tuotteen toimituspäivästä. Toimistoltamme tuotteita noutaessa maksun voi suorittaa pankki- tai luottokortilla.

5.2. Verkkopankissa maksaminen:

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

6. Palautukset

6.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

6.2. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen kauppa@kandidaattikustannus.fi ennen tuotteen palauttamista tarkempia ohjeita varten.

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tai sitä vastaanottaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan tai rahdinkuljettajan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus tai tee huomautus asiasta rahtikirjaan. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

8. Reklamaatio

8.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Kandidaattikustannus Oy:lle, joko puhelimitse numeroon +358 50 359 2833 tai sähköpostitse osoitteeseen kauppa@kandidaattikustannus.fi. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta Kandidaattikustannus Oy :n antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Kandidaattikustannus Oy palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)

9.1. Kandidaattikustannus Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Kandidaattikustannus Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriöstä tai muusta vastaavasta Kandidaattikustannus Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu

10.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

11. Tietosuoja

11.1. Lue tietosuojaseloste.

12. Kandidaattikustannus Oy:n oikeus peruuttaa varaus

12.1. Mikäli on kyseessä ylivoimainen este (force majeure), Kandidaattikustannus Oy ilmoittaa mahdollisimman pian asiakkaalle peruutuksesta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Kandidaattikustannus Oy:lle maksamansa suoritukset takaisin.

12.2. Kandidaattikustannus Oy:n peruuttaessa varauksen ilman ylivoimaisen esteen (force majeure) läsnäoloa, tulee Kandidaattikustannus Oy:n ilmoittaa tästä asiakkaalle viimeistään kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen kyseessä olevan kurssituotteen aloituspäivämäärää. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Kandidaattikustannus Oy:lle maksamansa suoritukset takaisin. Vaihtoehtoisesti Kandidaattikustannus Oy pyrkii tarjoamaan asiakkaalle korvaavan tuotteen.

12.3. Kandidaattikustannus Oy:llä on oikeus peruuttaa asiakkaan varaus, mikäli asiakas ei ole noudattanut maksuehtoja. Asiakkaan jo tekemiä suorituksia ei tällöin palauteta.