Kliininen farmakologia – eKirja

15,90
59,90

Kliininen farmakologia ja lääkehoito -oppikirja käsittelee sairauksien lääkehoitoa suomalaisten hoitokäytäntöjen mukaisesti ja antaa vastauksia kliinikon kysymyksiin. Se soveltuu lääkehoidon määräämisen tueksi lääkäreille ja käsikirjaksi kaikille terveydenhuollon ammattilaisille. Kirja on käytössä lääketieteen perusopetuksessa ja kliinisen farmakologian erikoislääkärikoulutuksessa kaikissa Suomen lääketieteellisissä tiedekunnissa.

Käytettävissä osoitteessa: kandidaattikustannus.fi/kirjasto

Kandidaattikustannuksen painettujen teosten ja e-kirjaston viittausohje.

Tuotetunnus (SKU): klifaekirja Osasto:

Kuvaus

Kliininen farmakologia ja lääkehoito -oppikirja käsittelee sairauksien lääkehoitoa suomalaisten hoitokäytäntöjen mukaisesti ja antaa vastauksia kliinikon kysymyksiin. Se soveltuu lääkehoidon määräämisen tueksi lääkäreille ja käsikirjaksi kaikille terveydenhuollon ammattilaisille. Kirja on käytössä lääketieteen perusopetuksessa ja kliinisen farmakologian erikoislääkärikoulutuksessa kaikissa Suomen lääketieteellisissä tiedekunnissa. Yli 1000-sivuisen teoksen alkuosa käsittelee kattavasti lääkehoidon kliinis-farmakologisesta perustaa. Tämän jälkeen eri sairauksien lääkehoito käsitellään elinryhmäkohtaisesti, mikä tekee kirjan käytön helpoksi käytännön työn kannalta. Kolmannessa osiossa käsitellään lääkkeiden haittavaikutuksia sekä myrkytyksiä ja lopussa keskitytään lääkelainsäädäntöön sekä kliiniseen lääketutkimukseen.

Kirjan kirjoittajat edustavat alojensa parasta asiantuntemusta. Toimituskunnan jäsenet ovat kokeneita kliinisen farmakologian edustajia kautta Suomen.

Toimituskunta: Pertti J. Neuvonen, Janne T. Backman, Jaakko-Juhani Himberg, Risto Huupponen, Tapani Keränen, Kari T. Kivistö
2. uudistettu painos, Kandidaattikustannus Oy, 2011.

Sähköisen version käyttöliittymä on osoitteessa kandidaattikustannus.fi/kirjasto

Katso sisällysluettelo

 

Lisätiedot

Lisenssin kesto

1 vuotta, 3 vuotta

Asiakasryhmä

Ammattilainen / Muut, Opiskelija

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kliininen farmakologia – eKirja”