Käsikirurgia

70,00
115,00

Käsikirurgia-kirjan perusteellisesti uusittu 2. painos tuo lukijalle käden vammoista ja sairauksista kompaktin ja helposti omaksuttavan asiantuntijatietopaketin satojen kuvien kera. Kirja sopii erinomaisesti sekä oppikirjaksi että päivystyspisteen opaskirjaksi.

Kandidaattikustannuksen painettujen teosten ja e-kirjaston viittausohje.

Tuotetunnus (SKU): kasikirurgia Osasto:

Kuvaus

Hyvin toimiva, tunteva, näppärä käsi on toiminnan ja edistyksen peruselementti. Asianmukaisella hoidolla varmistamme potilaan toimintakyvyn säilymisen haastavankin käsivamman osuessa kohdalle. Vaikka merkittävä osa vammoista hoidetaan erikoissairaanhoidossa, käsivamman primaarikorjaus on ehdottoman tärkeää potilaan kuntoutumisen ja toimintakyvyn ennusteen kannalta. Myös käden sairaudet, ääreishermojen ja verenkierron ongelmat sekä neurologisten sairauksien jälkitilat aiheuttavat runsaasti toimenpiteitä lääkäreille.

Käsikirurgian perusteellisesti uusittu 2. painos on kompakti ja helposti omaksuttava käden vammoja ja sairauksia sekä niiden hoitoa käsittelevä teos. Tarkastettu asiantuntijatieto ja runsaat havainnollistavat kuvat tarjoavat erinomaisen lukukokemuksen. Kirja sopii erinomaisesti oppikirjaksi lääketieteen opiskelijoille, opaskirjaksi päivystyspisteisiin ja kaikille niille, jotka tarvitsevat viimeisen varmistuksen käsivammojen hoitoon.

Toimituskunta: Martti Vastamäki, Harry Göransson, Jouni Havulinna, Tero Kotkansalo, Yrjänä Nietosvaara, Jorma Ryhänen, Simo Vilkki

2. uudistettu painos, Kandidaattikustannus Oy, 2016
ISBN 978-951-8951-35-6, 729 sivua

Katso sisällysluettelo

Lisätiedot

Paino 3 kg (kilogramma)
Asiakasryhmä

Opiskelija, Tavallinen asiakas

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Käsikirurgia”