Silmätautioppi

57,00
85,00

Professori K. Matti Saaren toimittama Silmätautioppi toimii silmätautiopin opintojaksoa suorittavien lääketieteen opiskelijoiden oppikirjana kautta Suomen. Sitä käytetään myös silmätauteihin erikoistuvien lääkäreiden koulutuksessa ja hakuteoksena terveydenhuollossa. Kirja on laajasti käytössä myös optikoiden ja sairaanhoitajien koulutuksessa ja jatkokoulutuksessa ja siitä on hyötyä kaikille, jotka ovat tekemisissä silmätautien hoidon kanssa.

Kandidaattikustannuksen painettujen teosten ja e-kirjaston viittausohje.

Tuotetunnus (SKU): silmatautioppi Osasto:

Kuvaus

“Silmätautioppi vetää vertoja minkä tahansa silmätautien peruskoulutukseen tarkoitetun ulkomaisen oppikirjan kanssa. Kirjan systemaattinen rakenne, selkeä sisällysluettelo ja helppolukuiseksi hioutunut suomenkielinen teksti yhdistettynä erinomaiseen kuvitukseen tarjoavat miellyttävän lukunautinnon. Teosta voikin varauksetta suositella silmätautiopin oppikirjaksi lääketieteen opiskelijoille, silmätauteihin erikoistuville lääkäreille erikoistumisajan alkuvaiheissa ja silmätautiopin käsikirjaksi eri alojen lääkäreille sekä myös kaikille muille silmätautien hoitoon liittyville ammattiryhmille.”

Matti Ylänne
Lääkärilehti 24/2011

Miten hoidan diabeteksen silmäkomplikaatiot? Mikä on silmän emäsvamman akuuttihoito? Saako potilaani näkönsä puolesta kuljettaa rekkaa?

Professori K. Matti Saaren toimittama Silmätautioppi toimii silmätautiopin opintojaksoa suorittavien lääketieteen opiskelijoiden oppikirjana kautta Suomen. Sitä käytetään myös silmätauteihin erikoistuvien lääkäreiden koulutuksessa ja hakuteoksena terveydenhuollossa. Kirja on laajasti käytössä myös optikoiden ja sairaanhoitajien koulutuksessa ja jatkokoulutuksessa ja siitä on hyötyä kaikille, jotka ovat tekemisissä silmätautien hoidon kanssa. Täysin nelivärisen kirjan tarkasti valitut 529 kuvaa ja olennaisia asioita korostava teksti takaavat, että oppiminen on tehokasta. Kirjan 6. uudistettu painos ja 28 vuoden historia takaavat, että sisältö on hienoisimpia yksityiskohtia myöten viimeistelty.

Kirjan alussa perehdytään silmän rakenteeseen ja toimintaan sekä silmän tutkimiseen. Toisessa osiossa keskitytään eri silmäsairauksiin alkaen silmäluomista päätyen silmäkuopan sairauksiin. Myös esim. silmätapaturmille ja silmätautien kliiniselle farmakologialle on omat lukunsa. Työterveyshuoltoa ajatellen kirja antaa kattavat tiedot eri ammattien näkövaatimuksista. Kirjan 6. painos on perusteellisesti uudistettu silmätautien tutkimuksessa ja hoidossa tapahtuneen uusimman kehityksen mukaisesti. Kirjoittajakunta edustaa maamme parasta silmätautiopin asiantuntemusta.

Toimittaja: prof. K. Matti Saari
6. painos, Kandidaattikustannus Oy, 2011
ISBN 978-951-8951-29-5

Lisätiedot

Paino 3 kg (kilogramma)
Asiakasryhmä

Opiskelija, Tavallinen asiakas

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Silmätautioppi”