• Kirja on tarkoitettu lääketieteen ja muiden terveydenhuoltoalojen opiskelijoiden oppikirjaksi, mutta soveltuu erinomaisesti myös lääkäreiden, laboratorioiden, osastojen sekä poliklinikoiden käsikirjaksi.
 • Simuloidut pääsykokeet

  110,00310,00
  Sinulle, joka haluat rutiinia pääsykoevastaamiseen. Simuloitujen valintakokeiden tarkoituksena on mallintaa pääsykoetilannetta mahdollisimman tarkasti. Niinpä simuloitujen kokeiden kesto on valintakokeen tapaan viisi tuntia ja jokainen koe sisältää niin aineistoon pohjautuvia kuin monipuolisia biologian, kemian ja fysiikan tehtäviäkin, jotka mittaavat erinomaisesti oppimista ja osaamista pääsykokeessa vaadittavien asioiden osalta. Kokeiden ajankohdat sekä koepaikat vahvistetaan myöhemmin.

  Lue tuotteen tarkempi kuvaus valmennuskurssiemme kotisivuilta.

 • Therapia Fennica

  85,00120,00
  Tällä kirjalla lääkäri kertaa nopeasti oireet, diagnoosin ja hoidon epävarmuuden hetkellä. Opiskelijalle oivallinen apu klinikan tentteihin.  
 • Therapia Fennica – eKirja

  15,9059,90
  Tällä kirjalla lääkäri kertaa nopeasti oireet, diagnoosin ja hoidon epävarmuuden hetkellä, ja opiskelija pääsee klinikan tenteistä läpi. Käytettävissä osoitteessa kandidaattikustannus.fi/kirjasto
 • Ortopedia

  67,99108,00
  Ortopedia on kirjoitettu oppi- ja käsikirjaksi lääketieteen peruskoulutukseen sekä muun muassa ortopediaan, traumatologiaan ja fysiatriaan erikoistuvalle lääkärille. Se soveltuu myös hakuteokseksi terveyskeskuslääkärille, erikoislääkärille, fysioterapeutille tai hoitajalle.
 • Silmätautioppi

  57,0085,00
  Professori K. Matti Saaren toimittama Silmätautioppi toimii silmätautiopin opintojaksoa suorittavien lääketieteen opiskelijoiden oppikirjana kautta Suomen. Sitä käytetään myös silmätauteihin erikoistuvien lääkäreiden koulutuksessa ja hakuteoksena terveydenhuollossa. Kirja on laajasti käytössä myös optikoiden ja sairaanhoitajien koulutuksessa ja jatkokoulutuksessa ja siitä on hyötyä kaikille, jotka ovat tekemisissä silmätautien hoidon kanssa.
 • Käsikirurgia

  70,00115,00
  Käsikirurgia-kirjan perusteellisesti uusittu 2. painos tuo lukijalle käden vammoista ja sairauksista kompaktin ja helposti omaksuttavan asiantuntijatietopaketin satojen kuvien kera. Kirja sopii erinomaisesti sekä oppikirjaksi että päivystyspisteen opaskirjaksi.
 • Verkkokurssi

  590,00
  Itseohjautuvalle opiskelijalle!
  • Videopohjainen etävalmennuskurssi itseohjautuvalle opiskelijalle
  • Sisältää kirjallisten materiaalien lisäksi n. 60 tuntia videoluentoja
  • Pääsy verkkoympäristöön, jossa tarjolla laaja tehtäväpankki sekä paljon muuta materiaalia
  • Kysymyspalvelu verkkokurssin ainekohtaisille vastuuopettajille
  • Sähköpostiyhteys tutoriin koko kurssin ajan
  • Kurssin aloitus lokakuussa 2020
  • Käyttöoikeus kurssin materiaaleihin kevään 2021 valintakokeeseen saakka
  • 5 täysimittaista simuloitua valintakoetilaisuutta

  Lue kurssin tarkempi kuvaus valmennuskurssiemme kotisivuilta.

  Katso ilmainen biologian näyteluento tästä!
 • Traumatologia – 8. painos

  75,00125,00
  Traumatologia-oppikirjan täysin uudistettu ja ulkoasultaan moderni 8. painos on kandin traumatologian oppien kulmakivi, toimii hakuteoksena yleislääkärin vastaanotolla, vastaa erikoistuvan kiperiin kysymyksiin ja päivittää kokeneimmankin kliinikon tiedot traumatologian uusista tuulista.
 • Kliininen farmakologia ja lääkehoito -oppikirja käsittelee sairauksien lääkehoitoa suomalaisten hoitokäytäntöjen mukaisesti ja antaa vastauksia kliinikon kysymyksiin. Se soveltuu lääkehoidon määräämisen tueksi lääkäreille ja käsikirjaksi kaikille terveydenhuollon ammattilaisille. Kirja on käytössä lääketieteen perusopetuksessa ja kliinisen farmakologian erikoislääkärikoulutuksessa kaikissa Suomen lääketieteellisissä tiedekunnissa.
  Käytettävissä osoitteessa: kandidaattikustannus.fi/kirjasto
 • Hinta: 230€ Materiaaliemme avulla onnistut itsenäisesti! Materiaalipaketti pitää sisällään täysin uudistetun e-kirja Via Medicinan, sekä pääsyn uuteen verkkoympäristöön, johon sisältyy mm. yli tuhannen harjoitustehtävän tehtäväpankki. Laskinuudistus on huomioitu kaikissa materiaalissamme. Kirjallinen materiaali koostuu Via Medicina -teoriatiivistelmästä. Via Medicina – Tie lääketieteeseen tarjoaa erinomaisen tuen pääsykokeeseen valmistauduttaessa. Via Medicina on vuonna 2016 täysin uudistettu sähköinen e-kirja, joka sisältää uusimpia pääsykoevaatimuksia noudattavat fysiikan, kemian ja biologian teoriatiivistelmät. Lukioiden opetussuunnitelman muutos on otettu myös huomioon tiivistelmän teossa. Kurssilaiset saavat käyttöönsä laajan verkkoympäristön, josta löytyy mm. kattava ja älykäs tehtäväpatteristo, joka seuraa jatkuvasti kehitystäsi ja ohjaa sinua harjoittelemaan oikeanlaisia tehtävätyyppejä. Patteristo myös vertaa suoriutumistasi muihin tehtävien tekijöihin, näin saat arvokasta tietoa kehittymisestäsi suhteessa muihin. Laskinuudistuksen myötä hakijoille jaetaan vuoden 2017 lääketieteen valintakokeesta alkaen kokeen oheismateriaalissa taulukoituja lukuarvoja logaritmisille ja trigonometrisille funktioille. Olemme laatineet vastaavat taulukot asiakkaidemme harjoittelun tueksi. Taulukot sisältyvät materiaalipakettiin. Pakettiin kuuluu myös yhteensä 4 simuloitua valintakoetta vastausanalyyseineen! Käyttöoikeus sähköiseen materiaaliin säilyy 30.5.2021 saakka, jonka jälkeen käyttöoikeutta voi jatkaa vuodella (30.5.2022 saakka) hintaan 149 €. Kaikki materiaaliin tehtävät päivitykset päivittyvät maksutta reaaliajassa käyttäjille.
 • Louhimon lastenkirurgiaa

  15,0020,00
  Louhimon Lastenkirurgiaa ei ole mikään perinteinen lääketieteellinen teos - kirja täynnä runoja ja mielenvirikkeitä on aiheesta kiinnostuneille suositeltavaa lukemistoa. Onneksi kaikki kirjat eivät ole tiiliskiviä täynnä jargonia!